top of page

RUiMDENKERS & doeners

RUIM is een beweging van jonge ondernemers & frisse cultuurmakers in Den Bosch. Verbinden, zichtbaar maken en initiatieven aanjagen is waar dit collectief zich hard voor maakt. Marlies en Meggy waren in 2013 betrokken bij de oprichting van RUIM. Waar Marlies zich na anderhalf jaar steeds meer ging focussen op andere projecten, koos Meggy ervoor zich enkel nog in te zetten voor een deelproject van RUIM wat ze samen met Monique van de Wijdeven initieerde. RUiMDENKERS & doeners.

RUIMDENKERS & doeners is een online mini-magazine dat jonge Bossche ondernemers in de spotlight zet. Ondernemers die op een vernieuwende, initiatiefrijke en creërende manier bijdragen aan de toekomst van onze stad. Young professionals die we bewonderen!

Het werkt als een estafette. Telkens gaat een ander duo op pad om vier ondernemers te spreken en fotograferen, om daar vier items van te maken. Meggy en Monique trapten af, als respectievelijk interviewer/schrijver en fotograaf. Momenteel staan ook andere schrijvers en fotografen in de startblokken om inspirerende bezoekjes bij jonge Bossche stadmakers af te leggen.

bottom of page