top of page

Welkom thuis, Jheronimus!


Hij was en is de beroemdste zoon van ’s-Hertogenbosch: Jheronimus Bosch. Aan de Bossche Markt, leefde en werkte hij, maakte hij zijn unieke schilderijen en tekeningen, wist hij het Middeleeuwse leven te verbeelden in werken vol symboliek, fantasieën en raadsels. In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus overleed. ‘s-Hertogenbosch viert de fantasie van Bosch middels een uitgebreide manifestatie met als hoogtepunt een expositie met een groot deel van zijn werken in het Noordbrabants museum.

In het Jherinimus Bosch jaar is WY projectbureau verantwoordelijk voor de uitovoering van diverse projecten, waaronder Bosch 500 Café, de officieel aftrap van Bosch by Night en drie internationale persontvangsten.

Blader door naar Bosch500.nl.

bottom of page