top of page

Wijze Raad


De wereld draait door… Het zijn roerige tijden. Buurtbinders signaleert bij hun dagelijkse werk in de wijken de noodzaak van tolerantie naar elkaar. Ook in het nieuws worden we overladen met dilemma’s rondom het vluchtelingendebat. Dat wat we op kleine schaal in beweging zetten is niet veel anders dan wat we op grote schaal willen. Naar aanleiding van het project Kom't erbij! in Volkel, waar de thema’s tolerantie en ‘welkom zijn’ een grote rol spelen, riepen zij hun Wijze Raad bij elkaar om samen te praten over de kansen maar ook drempels die dit onderwerp in zich draagt. Klein beginnen, je openstellen, bijdragen vanuit je kracht; dat is waar het onderaan de streep toch op neerkomt.

'Wat een verrijking om met zoveel mooi mensen te filosoferen over het leven, over vragen die er echt toe doen. En dan ook nog eens op een fijne plek, met lekker eten en een goed glas wijn,' aldus Meggy.

Tags:

bottom of page