top of page

Z!ng Jheronimus


In 2016 krijgen de kunstwerken van Jheronimus Bosch klank in de korenwedstrijd Zing Jheronimus! Koren uit de regio strijden met hun eigen interpretatie van een Bosch’ Lied om een plekje in de finale. Zowel de voorronde als de finale zal plaatsvinden op zondag 17 juli in PERRON-3 te Rosmalen. Deelnemende zangers en zangeressen zullen het erfgoed van de wereldberoemde schilder een stem geven tijdens de internationale manifestatie Jheronimus Bosch 500, een grootse herdenking van het vijfhonderdste sterfjaar van Nederlands belangrijkste middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch (ca. 1450-1516).

WY projectbureau verzorgt de coördinatie, productie en communicatie van deze korenwedstrijd. Pssst... Inschrijven kan nog! Uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2016.

bottom of page