top of page

High five!

Na een extra lange aanloopperiode was het dan afgelopen zondag zover: Bosch by Night/ Bosch Serenade. Trots zijn we, dat we zo'n gezellige dag hebben gehad én topresultaat konden neerzetten met alle 200 muzikanten, 150 vaandeldragers of touw-sjouwers en rond de 3000 bezoekers.

Lian Duif (Programmamanager en directielid Jheronimus Bosch 500): ‘Bosch by Night is een van de parels in ons programma, we verwachten er veel bezoekers mee te trekken. Dankzij de goede samenwerking met gemeente en bewoners kunnen we het geduld van het publiek belonen met een prachtig spektakel dat Bosch tot leven brengt in zijn eigen stad’.

Dank aan onze trouwe vrijwilligers, de Bosch 500 gastheren en gastvrouwen (in het blauw), de Jeroen Bosch Verkennersband, Exempel, de Koninklijke Harmonie S-Hertogenbosch en Harmonie Oude Post. Jullie zijn top!

Tags:

bottom of page