top of page

Artist handling bij Boogiedown


Sjawel; ‘t allermooiste feestje van ’t jaar keert ook dit jaar terug naar Eindhoven! Zondag 5 juni wordt het culturele en creatieve hart van Eindhoven StrijpS omgedoopt tot één grote Boogiedown urban concrete festival playground.

Boogiedown Festival is een black music festival in het zuiden van Nederland. Dit Eindhovense outdoor festival biedt een ramvol muziekprogramma met de vetste shows van nationale en internationale grootheden binnen de black music. Hiphop, soul, reggea en beats: je wordt getrakteerd op spectaculaire combinatie van live-acts, bands, MC's, DJ’s, beatmakers en turntablists. Boogiedown staat bekend om haar feel good vibes. De sfeer is altijd fantastisch, want iedereen is welkom. Naast de goede sfeer en de uiteenlopende optredens is er ook feel good food uit alle windstreken te proeven. Boogiedown Festival is onderdeel van Emoves Urban Culture Festival: het grootste en meest veelzijdige Urban Culture festival van Nederland. WY projectbureau verzorgt de artist handling van het festival. In de voorbereiding komt er van alles voorbij; hospitality riders, draaiboeken, infosheets... En tijdens het festival zelf hebben de dames van WY projectbureau een coördineerde rol. Zij zorgen ervoor dat het backstageteam de artiesten in de watten legt en dat ze relaxed on stage gaan.

bottom of page