top of page

Festival Bombarie


Festival Bombarie is nieuw, en vooral bedoeld als feest voor iedere (amateur-)kunstenaar in Nederland. Creatievelingen reizen tussen 23 en 26 juni 2016 af naar de Jaarbeurs in Utrecht om daar met elkaar hun passie voor het maken van kunst vieren.

Iedere dag van het festival staat in het teken van een andere kunstvorm. Zo draait het op vrijdag om kunst en the next generation, is de zaterdag geheel ingericht voor liefhebbers van blaasmuziek en op zondag staat zang centraal.

In opdracht van Kunstbende verzorgt WY projectbureau een deel van de programmering op de vrijdag: verschillende workshops in diverse kunstdisciplines en een heuse dans-uitdaging onder leiding van Juvat Westendorp.

Klik voor het complete programma door naar Festival Bombarie.

bottom of page