top of page

Kunstbende Zomertoer


Deze zomer touren de winnaars van Kunstbende, de landelijke wedstrijd voor jong en creatief talent, langs verschillende Brabantse pop- en cultuurfestivals. Het podium van onder andere Festival Mundial, Breda Barst, Incubate en Theaterfestival Boulevard wordt overgenomen door de jonge creatievelingen die daar de gelegenheid krijgen om, zij aan zij met gevestigde namen, te laten zien wat zij in huis hebben. De winnaars zijn origineel en gevaarlijke goed in hun genre. Allerlei disciplines komen voorbij; van fashion tot theater en van taal tot DJ.

Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jong talent tussen de 13 en 18 jaar oud. Tijdens de Kunstbende Zomertour krijgen de winnaars de kans om podiumervaring op te doen, te leren en te groeien. Ook kunnen zij door de Zomertour het hele jaar door gebruik maken van een professioneel podium.

In de voorbereiding is WY projectbureau verantwoordelijk voor de pre-productie en tijdens de uitvoering op de festivals voor de coördinatie en presentatie van Kunstbende Zomertour.

bottom of page