top of page

Bindwerk


Of WY projectbureau kan helpen een communicatieconcept te ontwikkelen voor een nieuw project. Naam, beeldmerk, visueel verhaal.. Kortom: het moet smoel krijgen. Tuurlijk! Meggy ging in samenwerking met Met Jan Ontwerpen aan de slag voor dit prachtige initiatief.

'Wij geloven dat mensen voor elkaar klaar willen staan. Dat je graag wat voor een ander doet.

In Bindwerk brengen we wensen, mensen en werelden samen. We matchen vluchtelingen met lokale projecten of organisaties, door hen daar te verbinden aan de juiste mensen. Zo kunnen zij vanuit hun (professionele) achtergrond een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, aan het dagelijkse leven. Bindwerk is er om deze samenwerking te begeleiden; staat beide partijen in heel praktische of meer sociale vraagstukken bij.' - aldus Maartje & Willeke, van Buurtbinders.

www.buurtbinders.nl

bottom of page