top of page

En de winnaar is...


Tijdens Theaterfestival Boulevard mocht Lysanne zich elf dagen lang opsluiten in de Muzerije als producent van de Entreeprijs. Tijdens het festival tovert het kunstencentrum om tot het Fontys-theater.

De Fontys Entreeprijs biedt daar net afgestudeerde studenten de kans hun talenten aan de dag te leggen. Elke dag was er de mogelijkheid de jonge talentvolle kunstvakdocenten en uitvoerend kunstenaars te bekijken. Het was een divers programma: van circus tot conservatorium. Een vakkundige jury beoordeelden deze producties tijdens het festival. We hadden de eer dat burgemeester Rombouts de Entreeprijs uitrijkte. De winnaar in de categorie 'docerend' is Janti Kramer. Ian Richter mocht de prijs in ontvangst nemen in de categorie 'uitvoerend'.

Fotocredits: Jean Philipse

bottom of page