Speelhuis On Tour

10/09/2017

 

 

Vanwege de verbouwing is Theater Speelhuis gesloten voor voorstellingen van 1 mei tot 1 december 2017. Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen trekken ze er daarom op uit met SPEELHUIS ON TOUR, en wordt het publiek verrast met bijzondere voorstellingen op markante locaties in Helmond.

 

Zo reist het theater met techniek, artiest én publiek langs De Cacaofabriek, SCALA Kunstkwartier, Bibliotheek Helmond-Peel, de Kunsthal van Museum Helmond, het Annatheater en de huiskamer van de familie Holtappels. Uiteraard moet dat zichtbaar zijn in de de stad!

 

Meggy ontwikkelde daarvoor in samenwerking met Studio Boot een lokale campagne.

Please reload

| © 2020 WY PROJECTBUREAU

  • Facebook - Grey Circle

Koffie? Stuur ons een bericht via post@wyprojectbureau.nl