top of page

CAMPAGNE #OPENINGSFESTIVAL


Om de opening van het nieuwe Speelhuis te vieren pakt het theater uit met een negendaags openingsfestival. Van vrijdag 28 september t/m zaterdag 6 oktober 2018 barst het van de feestelijkheden in en om het nieuwe theater in Helmond. Zo gooien ze de deuren open voor een theatrale rondleiding door het nieuwe pand, ontvangen ze diverse groepen 5 t/m 8 uit de omgeving op de speciale scholendag, iss er allerlei klein en groot straattheater te beleven op het plein, starten ze het nieuwe seizoen met vier pareltjes van voorstellingen en word het openingsfestival samen met culturele collega’s uit de stad afgesloten in de Nacht van Cultuur. Meggy verzorgt met haar projectteam aldaar (o.a. bestaande uit Studio Boot, Joyce van Lievenoogen, Lotte Schwerzel en Antoinette Klawer) de communicatie-campagne omtrent het openingsfestival. Fotocredits: Dave van Hout

bottom of page