Succesvolle eerste editie SoundSquad

01/28/2019

 

 

In Gemert stonden ze voor een uitdaging: jongeren tussen de 12 en 25 jaar enthousiasmeren om samen muziek te maken in een splinternieuw projectorkest. Zo ontstond SoundSquad! Op initiatief van een paar fanatieke muzikanten, ondersteund door Excelsior Gemert en Kunstlokaal

 

Meggy dacht mee over het concept, droeg een klein steentje bij aan de organisatie, adviseerde en begeleidde in het proces van betrokkenheid bij de jongeren én verzorgde daarnaast samen met Loep Design en de jongeren zelf alle communicatie rondom het project. 

 

Het lokale weekblad schreef: 'Alles klopte bij SoundSquadShow' (Gemerts Nieuwsblad, 28/01/2019)

 

Fotocredits: Jorick de Kruif/ Kiekjez Fotografie

 

Please reload

| © 2020 WY PROJECTBUREAU

  • Facebook - Grey Circle

Koffie? Stuur ons een bericht via post@wyprojectbureau.nl